Cursus


De EHBO vereniging Nederweert organiseert diverse cusrsussen voor jeugd en voor volwassenen. Alle cursussen worden gegeven door eigen kaderinstructeurs en jeugdleiders en voldoen aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Cursussen en herhalingslessen worden volgens het competentiemodel gegeven zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Alle cursussen en opleidingen leiden tot een certficaat of diploma. Naast de reguliere cursussen verzorgt de vereniging ook maatwerkcursussen en specifieke cursussen. Nadere informatie over cursusdata, de inhoud van de cursussen en de prijzen kunt u aanvragen bij de afdeling opleidingen: opleidingen@ehbonederweert.nl

Inschrijven voor een cursus kan door onder aan deze pagina het formulier in te vullen.

Leslocatie: De Pinnenhof,  Kapelaniestraat 4, 6031 BX, Nederweert

Jeugdcursussen
Voor de jeugd van 11 tot 16 jaar worden er twee soorten cursussen verzorgd. De zogenaamde A-cursus voor basischoolleerlingen en de B-cusrsussen voor jongeren van 12 tot 16 jaar. De kinderen worden via de basisschool en andere persmogelijkheden benaderd.De kosten bedragen € 15,00.De A-jeugdcursus start op begin 2022.

Volwassenen
Vanaf het 16e jaar kan iedereen een volledige EHBO-cursus volgen. Bij voldoende deelname wordt er een cursus gegeven. De lesavonden duren van 20:00 - 22:15 uur. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist het zogenaamde Eenheidsdiploma EHBO. De cursist kan zich daarna als lid aanmelden bij de EHBO vereniging, maar dat is niet verplicht. Het diploma is 2 jaar geldig en kan verlengd worden door het volgen van herhalingslessen of het afleggen van een competentietest na 2 jaar. Zowel de herhalingslessen als ook de competentietesten worden door de EHBO vereniging van Nederweert verzorgd. De cursus kost € 175,00 incl. examenkosten, administratiekosten en cursusmateriaal. De cursus start als er voldoende deelnemers zijn.

AED cursus
Ook dit jaar start er weer een reanimatie/AED cursus. Deelname is alleen mogelijk voor personen vanaf 16 jaar. De cursus bestaat uit 2 lesavonden (19:30 - 22:15 uur) en kost € 35,00 incl. certificaat en lesmateriaal. Er zijn cursussen op 14 en 21 november 2019 en 17 en 24 maart 2020.

AED Herhalingsles voor niet EHBO-ers
Er zijn 2 herhalingslessen voor AED

 

C:akepathehbo nederweert2.jpg

 

 

Aanmeldingsformulier cursus

Voor welke cursus wilt u zich inschrijven:

 

Uw gegevens:

 

Indien uw werkgever de cursus betaalt, s.v.p. ook onderstaande gegevens invullen: