Laatste nieuws

EHBO Nederweert - EHBO Nederweert partner van Hartstichting

Wat te doen bij ?

Wat te doen bij een bepaald letsel. Als je hier  klikt, wordt je doorverwezen naar de EHBO tips site. Maar .. ben je ook kundig ?

 

Cursus


De EHBO vereniging Nederweert organiseert diverse cusrsussen voor jeugd en voor volwassenen. Alle cursussen worden gegeven door eigen kaderinstructeurs en jeugdleiders en voldoen aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Cursussen en herhalingslessen worden volgens het competentiemodel gegeven zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Alle cursussen en opleidingen leiden tot een certficaat of diploma. Naast de reguliere cursussen verzorgt de vereniging ook maatwerkcursussen en specifieke cursussen. Nadere informatie over cursusdata, de inhoud van de cursussen en de prijzen kunt u aanvragen bij het secretariaat: secretariaat@ehbonederweert.nl onder aan

Inschrijven voor een cursus kan door onder aan deze pagina het formulier in te vullen.

Leslocatie: De Pinnenhof,  Kapelaniestraat 4, 6031 BX, Nederweert

Jeugdcursussen
Voor de jeugd van 11 tot 16 jaar worden er twee soorten cursussen verzorgd. De zogenaamde A-cursus voor basischoolleerlingen en de B-cusrsussen voor jongeren van 12 tot 16 jaar. De kinderen worden via de basisschool en andere persmogelijkheden benaderd.

Volwassenen
Vanaf het 16e jaar kan iedereen een volledige EHBO-cursus volgen. De 16 lessen tellende cursus start op 29 oktober 2014 en wordt in het voorjaar 2015 afgesloten met een examen. De lesavonden duren van 20:00 - 22:15 uur. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist het zogenaamde Eenheidsdiploma EHBO. De cursist kan zich daarna als lid aanmelden bij de EHBO vereniging, maar dat is niet verplicht. Het diploma is 2 jaar geldig en kan verlengd worden door het volgen van herhalingslessen of het afleggen van een competentietest na 2 jaar. Zowel de herhalingslessen als ook de competentietesten worden door de EHBO vereniging van Nederweert verzorgd. De cursus kost € 175,00 incl. examenkosten, administratiekosten en cursusmateriaal.

AED cursus
Ook dit jaar start er weer een reanimatie/AED cursus. Deelname is alleen mogelijk voor personen vanaf 16 jaar. De cursus bestaat uit 2 lesavonden (19:30 - 22:15 uur) en kost € 35,00 incl. certificaat en lesmateriaal. De volgende cursus wordt gegeven op dinsdag 26 mei en 2 juni 2015.

Eerste hulp aan kinderen
Deze cursus is speciaal bedoeld voor volwassenen die met kinderen werken en natuurlijk ouders. De cursus wordt bestaat uit 9 lesavonden (19:30 - 22:00 uur) en kost  € 97,50 incl. examen/certificaat en lesmateriaal.
Cursusdata in 2015 worden z.s.m. bekendgemaakt.  

Thema-avond voor ouderen.
Deze avond vindt plaats op dinsdag 20 januari 2015 van 20.00 tot 22.15 uur.
De cursus bestaat uit 1 les, waarin zowel theorie als praktijkhandelingen naar voren komen. Doelgroep: Hulpverleners die met ouderen omgaan, Mantelzorgers, ouderen enz…
Vooropleiding: geen.  De kosten bedragen €  5,00 voor niet leden..

 

C:akepathehbo nederweert2.jpg

 

 

Aanmeldingsformulier cursus

Voor welke cursus wilt u zich inschrijven:

 

Uw gegevens:

 

Indien uw werkgever de cursus betaalt, s.v.p. ook onderstaande gegevens invullen:[created by: Get.Noticed]